Camera-inspectie

NU GEGARANDEERD VANAF 32MM DIAMETER, met opname mogelijkheid en detectieunit.

Voor terugkerende rioolproblemen hebben wij de beschikking over mobiele camera-inspectie units om de rioolbuis van binnenuit, in kleur, te bekijken en de oorzaak van de storing zichtbaar te maken.
Deze kleurenbeelden zijn direct op de werkplek zichtbaar op een tv scherm en kunnen digitaal opgenomen worden.
U, als opdrachtgever, kan dan op een voor u geschikt moment nog eens bekijken waar het in de riolering aan mankeert.

Onze inspectie units hebben een 'self leveling' camerakop, dit wil zeggen dat de videobeelden in alle gevallen rechtop staan zodat ook voor niet deskundigen de beelden duidelijk te volgen zijn en calamiteiten in de riolering goed zijn in te schatten.

Ook zijn de units voorzien van een detectiesignaal waardoor er bovengronds aangegeven kan worden WAAR de camerakop en op welke DIEPTE deze zich bevind zodat er gericht gegraven kan worden als dit voor reparatie nodig is.

Indicaties dat er iets aan de riolering mankeert zijn o.a. regelmatig terugkerende verstopping, riool lucht in en om huis, verzakkingen in tuin of bestratingen, rioolwater in de kruipruimte van de woning, borrelende afvoerputjes en sifons.

Voordat er geinspecteerd gaat worden moeten de leidingen soms met hogedruk gereinigd worden om een helder beeld van het inwendige van de rioolleiding te krijgen en om te voorkomen dat de camera door vuil en drab voor de lens het 'zicht' kwijt raakt.
Door deze camera-inspecties zijn al heel veel verborgen gebreken zichtbaar gemaakt en door onze medewerkers vakkundig hersteld.

Op de foto's van deze pagina is een aantal voorbeelden geplaatst om een indruk te krijgen van wat er zoal aangetroffen wordt in het inwendige van de rioolleiding. (foto's volgen)

RIOOLSERVICE WEST-FRIESLAND

Hierbij presenteren wij onze lijn professionele ontstoppings en preventie middelen, deze bestaan uit;

Fastindustrial 
Een krachtig en zeer breed werkend oplos- en ontstoppingsmiddel.

Urigloss
Een middel wat toegepast kan worden in urinoirs ter voorkoming en/of oplossen van urinesteen in het urinoir en afvoeren, ook werkt het verfrissend omdat urinesteen een nare geur achterlaat.


Air-A-Way:
Dit middel wordt gebruikt voor de bestrijding van rioollucht in kruipruimtes, stank in vuil- en groencontainers of op plaatsen waar bacteriën een nare geur achterlaten.


Deze middelen worden door ons geleverd aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

CONTACT

Industrieweg 32
1613 KV Grootebroek

Kantoor : 0228 - 544 351

Mobiel : 06 - 42.71.82.27