Stankdetectie

Rioolstank is voor veel mensen net een spook, dan is het er wel en dan weer niet, dit heeft alles te maken met de luchtstromen in het huis en de kruipruimtes.

Een deur, een raam of een ventilatieopening open of dicht en zeker de windrichting kan al verschil maken tussen het wel en niet aanwezig zijn van rioolstank.
Het is soms ook lastig te vinden waar het vandaan komt omdat ook oude, niet meer in gebruik zijnde leidingen soms nog stank geven als deze niet goed zijn dichtgezet maar nog wel een verbinding met het hoofdriool van de gemeente hebben.

Zelf rioleringen die net buiten de fundering kapot zijn kunnen in huis een rioolstank veroorzaken doordat de rioolstank onder de funderingsbalk door terug de kruipruimte ingezogen wordt.

Door gescheurde leidingen, slecht werkende stankafsluiters (sifons) en verkeerd aangesloten riolen (valse aansluitingen) kan de zeer irritante "rioollucht" de luchtkwaliteit in uw pand en omgeving ernstig aantasten.

Dit probleem kan opgespoord worden door een stank- of neveldetectie uit te voeren.
Hierbij wordt een nevelmachine op de riolering aangesloten en een milieuvriendelijke nevel in het rioolsysteem gepompt, deze nevel komt overal te voorschijn waar ook rioollucht naar buiten kan ontsnappen.
Aan de hand van de geconstateerde lekkage of gebreken kan het riool hersteld worden en behoort de irritante "rioollucht" tot het verleden.

Rioolservice West-Friesland heeft de apparatuur in huis om deze stankdetectie voor u uit te voeren en de gebreken te herstellen.
Kijk voor u ons inschakelt eerst eens of er geen sifon of weinig gebruikt putje droog staat en giet hier water in, ook vloerverwarming kan putjes snel uitdrogen, vaak is de oorzaak dan al verholpen en bespaart u de kosten.

RIOOLSERVICE WEST-FRIESLAND

Hierbij presenteren wij onze lijn professionele ontstoppings en preventie middelen, deze bestaan uit;

Fastindustrial 
Een krachtig en zeer breed werkend oplos- en ontstoppingsmiddel.

Urigloss
Een middel wat toegepast kan worden in urinoirs ter voorkoming en/of oplossen van urinesteen in het urinoir en afvoeren, ook werkt het verfrissend omdat urinesteen een nare geur achterlaat.


Air-A-Way:
Dit middel wordt gebruikt voor de bestrijding van rioollucht in kruipruimtes, stank in vuil- en groencontainers of op plaatsen waar bacteriën een nare geur achterlaten.


Deze middelen worden door ons geleverd aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

CONTACT

Industrieweg 32
1613 KV Grootebroek

Kantoor : 0228 - 544 351

Mobiel : 06 - 42.71.82.27